четвер, 4 жовтня 2018 р.

Code start у бібліотеці


7 жовтня о 10.00 год. в рамках Тижня кодування ЄС в Інтернет – центрі Городоцької центральної бібліотеки для учнівської молоді міста  проводитиметься веб  квест «Code start у бібліотеці».

 Для учасників захід буде проходити в он-лайн режимі з Хмельницькою ОУНБ, яка  у партнерстві з обласним відділенням Української Бібліотечної Асоціації отримала від німецької благодійної організації Haus des Stiftens gGmbH та Ресурсного центру розвитку громадських організацій «Гурт» як партнера мережі TechSoup Europe в Україні міні грант на проведення «Code start у бібліотеці» (стартовий день кодування).
У програмі заходу:
Веб квест
Створення спільної платформи для спілкування та обміном досягнень.
З чого почати? Перегляд та обговорення відеофільму про основи програмування.
Огляд безкоштовних програм. Ознайомлення з візуальною мовою програмування SCRATCE. Робота в групах. Створення інтерактивних історій та їх презентація.
Представлення та обговорення історій на Спільній платформі.
SCRATCE - це нове середовище програмування, яка дозволяє дітям створювати власні анімовані та інтерактивні історії, презентації, моделі, ігри та інші твори. У середовищі Скретч використовується метафора цеглинок Лего, з яких навіть найменші діти можуть зібрати найпростіші конструкції. Але, почавши з малого, можна далі розвивати і розширювати своє уміння будувати і програмувати. Скретч створювався спеціально для того, щоб діти використовували його самостійно. Ця нова програма дозволяє їм виразити себе в комп'ютерній творчості. Ми вас чекаємо.


Немає коментарів:

Дописати коментар