пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

Бібліотека – центр інформаційної підтримки освітнього процесу та змістовного дозвілля



Цікаво і  змістовно  пройшов семінар «Бібліотека – центр інформаційної підтримки освітнього процесу та змістовного дозвілля» на базі Городоцької ЦБ.

Виконуюча обов’язки директора ЦБ  відкрила нараду і розповіла про  сучасні проблеми діяльності бібліотек в умовах інформаційного суспільства. Однією  із головних тем наради була   атестація  бібліотечних працівників. Головний спеціаліст відділу культури, національностей та релігій  познайомила присутніх з умовами атестації та графіком проведення.
Працівниками ЦБ надані консультації : «Особливості формування фондів відповідно до таблиць УДК», «Інформаційне обслуговування як сервісна діяльність публічної бібліотеки», «Реалізація традиційних та впровадження інноваційних форм бібліотечного обслуговування», продемонстровано слайд-презентацію «Роль соціальних мереж у формуванні оновленного іміджу бібліотеки».
 Приємно, що після  підведення підсумків семінару у бібліотечних працівників з’явились  цікаві ідеї для впровадження інноваційних форм роботи у своїй бібліотеці.




Немає коментарів:

Дописати коментар