пʼятницю, 30 вересня 2022 р.

Книгою призначена зустріч

 

Справжнє свято влаштували для своїх відвідувачів  працівники  Городоцької ЦПБ з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек 29 -30 вересня.  У день  відкритих дверей «Бібліотека для тебе»   ми підготували низку цікавих та пізнавальних заходів. Велике задоволення отримали   учні  10 – А класу ліцею №4 та їхня  вчителька Тетяна Валеріївна Височинська  від  екскурсії  бібліотекою «Книгою призначена зустріч»,

яку провела  для них директорка Городоцької ЦПБ  Оксана Мерва  та фахівці бібліотеки. Літературна вітальня    презентувала книжкову виставку  «Переступайте наш  поріг, беріть скарби нетлінні в руки» . Учасники  заходу  відгадували загадки, відповідали на запитання вікторини та знайомились з книжковими новинками сучасної української літератури. Особливо  емоційно  сприйняли школярі виставку документів «Благословенна та держава, що має відданих синів». Як покращити вміння ефективно працювати з літературою, довідковими каталогами розповіла провідний бібліограф Неля Гуменюк. Бібліотекар юнацького абонементу Ніна Марчук зосередила увагу юних користувачів на важливості краєнавчої літератури, яку можна використовувати для написання наукових робіт. На згадку про зустріч влаштували флешмоб «Юні читають!».

Бібліотекарі щиро вітали з Всеукраїнським днем бібліотек усіх, хто любить і шанує книги, цінує і бачить у читанні та навчанні шлях до майбутніх змін у нашій країні і побажали з оптимізмом дивитися у майбутнє, вірити, що бібліотека, як усе красиве і вічне, – буде завжди поруч!















 

Немає коментарів:

Дописати коментар