середу, 28 вересня 2022 р.

Особливості діяльності бібліотек в сучасних умовах.

    Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек  в рамках акції «Бібліотека для тебе»   28 вересня 2022 року  в Городоцькій  ЦПБ відбувся   семінар «Публічні бібліотеки. Особливості діяльності  в сучасних умовах».

Захід розпочався з музичного вітання викладачки  Городоцької музичної школи Людмили Заболотної та її учня Іллі Загурського . Директорка  Городоцької ЦПБ  Оксана Мерва розповіла  про роботу бібліотек  у нових українських реаліях – в умовах воєнного стану. Методист Надія Бутельська  наголосила на вилученні літератури та  ознайомила з «Рекомендаціями МКІПУ щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації». Надані консультації: «Медіаграмотність як протидія інформаційній  агресії», «Організація роботи з бібліотечним фондом   в сучасних умовах».

      Цьогорічний девіз: «Бібліотека – спільнодія для твоєї мрії». Зараз нашою спільною мрією є Перемога у війні з росією. І бібліотеки є тим місцем, де ми всі об’єднуємося та спільно діємо  кожен з нас зараз на своєму місці, на своєму маленькому фронті. Сьогодні бібліотечна спільнота Городоцької ТГ  не чекали на подарунки  для себе, а  вирішили краще приготувати домашню випічку  захисникам України. Наближаємо  нашу велику мрію ‒ Перемогу.













 

Немає коментарів:

Дописати коментар