середу, 31 січня 2024 р.

Презентація книги «Листи забутого життя».

     31 січня в Городоцькій центральній публічній бібліотеці відбулася презентація книги Василя Горбатюка «Листи забутого життя» за участі краєзнавців, поціновувачі літературного слова та старшокласників Городоцького ліцею №1.







     Автор розповів присутнім про історію створення  роману, над яким  працював понад десять років, досліджуючи різноманітні документи й публікації в архівах і часописах. «Листи забутого життя»-історичний роман про життя письменника Павла Богацького (1883 – 1962), малознаного в Україні через навмисне замовчування ідеологією колишнього радянського режиму. 

     Василь Горбатюк також розповів про написання сценарію та зйомки документального фільму «Провідник Волох», який демонструвався під час заходу.

    Зі щирими словами вдячності та побажаннями творчого майбутнього виступили депутат Хмельницької обласної ради Володимир Поворознік, краєзнавці Петро Кривий, Олександр Котлінський.

   Присутні мали змогу почути пісні, які співали в родині  Богацьких у виконанні ансамблю «Співоче джерело» Городоцького МБК. Присутні ділились приємними враженнями   від проведеного заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар