пʼятницю, 9 квітня 2021 р.

Проблеми екології та функція бібліотеки у вихованні екологічної культури громади.

Важливі питання екології розглядали бібліотечні працівники Городоцької  ОТГ 9 квітня 2021 року, на платформі Zoom,  під час  семінару на  тему «Проблеми екології та функція бібліотеки  у вихованні екологічної культури  громади».

Працівники Городоцької центральної бібліотеки, які організували захід надали ряд консультацій та методичних порад для популяризації екологічних знань користувачів, використовуючи різноманітні форми і  методи роботи:

 «Бібліотека – центр формування екологічного світогляду місцевої громади». «Особливості формування екологічних знань у  дітей». «Інформаційно-бібліографічна діяльність на допомогу екологічному вихованню користувачів бібліотек». «Популяризація  екологічних знань різноманітними формами і методами бібліотечної роботи». «Екологічні новинки». «Бібліотека і громада за чисте довкілля».«Медіаграмотнісь:як не загубитися в інформаційному хаосі».

         Учасники заходу отримали домашнє завдання - долучитися до національного проєкту «Дія. Цифрова освіта», безкоштовно пройти навчання на національній онлайн-платформі з цифрової грамотності (Цифрограм).







Немає коментарів:

Дописати коментар