середу, 24 лютого 2021 р.

«Публічна бібліотека – трансформація закладу та нові форми сьогодення»

У  теплій та дружній атмосфері в Городоцькій центральній бібліотеці відбувся черговий семінар «Публічна бібліотека – трансформація закладу  та нові форми сьогодення» 23 лютого  2021 року для бібліотек  Городоцької громади. Захід розпочався підсумками роботи бібліотек –філій за 2020 рік, який підготувала провідний методист Надія Бутельська, а також    ознайомила  з програмою семінару.

Про  нові  виклики та можливості, що стоять перед бібліотечною спільнотою та планами на майбутнє щодо розвитку бібліотек розповіла т.в.о. директора Городоцької ЦБ  Раїса Бублясь.  З  питанням «Бібліотека і громада: соціальний діалог  в сучасних умовах» виступила  Наталя Надвинична- спеціаліст відділу культури, національностей, релігій та туризму, яка звернула увагу на основні вимоги до роботи бібліотек  та проведення заходів.

Працівники центральної бібліотеки також надали консультації: «Шляхи ефективного використання фондів сільських бібліотек»,«Сучасні аспекти формування інформаційної культури  користувачів», « Бібліотека 2.0:сучасне просування публічної бібліотеки та її послуг в соціальних мережах та  блогах», проведено практичний  практикум  «Аналіз планів роботи бібліотек на 2021 рік».   

Інформаційний калейдоскоп  новинок від #Українського інституту книги презентувала провідний бібліограф Неля Гуменюк. Протягом семінару  всі консультації супроводжувалися показом слайдів, з цією роботою майстерно справилася бібліотекар Інтернет-цетру  -  Ольга Зембіцька.

На завершення семінару т.в.о. директора  Раїса Бублясь, за доручення відділу культури, національностей, релігій та туризму Городоцької міської ради підвела підсумки онлайн конкурсу «Традиційні візерунки різдвяно – новорічних свят» та нагородила кращих працівників.
















Немає коментарів:

Дописати коментар