пʼятницю, 9 листопада 2018 р.

Мерчандайзинг :можливості та методи застосування у бібліотеках.



 9 листопада 2018 року  на базі Городоцької центральної  бібліотеки відбувся   методдень «Мерчандайзинг :можливості та методи застосування у бібліотеках».
 У ньому взяли участь бібліотечні працівники  Городоцького району.
Відкрила методдень провідний  методист з повідомленням «Мерчандайзинг у бібліотеці, або як полегшити вибір книг читачу».
Провідний інспектор Городоцького районного сектору головного управління  ДСНС  України  У Хмельницькій області Котлінський В.В. та головний спеціаліст відділу культури  Надвинична Н.А.  розповіли про заходи протипожежної безпеки   в бібліотечних закладах та провели інструктаж з протипожежної безпеки.
Працівниками  центральної бібліотеки   надані консультації , методичні поради«Організація книжкового фонду в бібліотеках. Просування читання  та залучення нових користувачів», «Виставкова робота  та застосування концепції мерчандайзингу  у роботі бібіотек», слайд-презентації «Традиційні  та нові форми роботи популяризації та реклами  книг», «Сучасні підходи до популяризації книги та читання за допомогою мережі Інтернет».Учасники  методдня взяли участь у креатив – майстерні , де виготовляли паперові ангели та книжкові закладки.
Під час дружньої кави бібліотекарі мали змогу поспілкуватись між собою та поділитись досвідом використання  методів мерчандайзингу в обслуговуванні користувачів» .







Немає коментарів:

Дописати коментар