пʼятницю, 25 травня 2018 р.

Бібліотека - центр правової освіти громади.



Питання правового виховання і правової освіти обговорювались на семінарі  бібліотечних працівників « Бібліотека - центр правової освіти громади»

25  травня 2018 року на базі центральної бібліотеки  Городоцької міської ради. Раїса Бублясь (т.в.о. директора бібліотеки), яка розпочала семінар зупинилася на  основних  напрямках  діяльності  бібліотек з формування та популяризації правових знань.
У семінарі взяли участь: начальник сектору з кадрового забезпечення ст. лейтенант поліції Карвацький В.В., т.в.о. начальника сектору головного управління ДСНС України  Овчарук І.М., начальник відділу "Городоцького бюро правової допомоги" з надання безоплатної вторинної правової допомоги Кляхін А.А..  Вони детально  розповіли про основні напрямки діяльності з правової освіти населення та співпрацю бібліотек з правоохоронними органами і установами. Про  ефективні форми популяризації правових знань   в бібліотеках  продемонстрували слайд –презентації методист Надія Бутельська та бібліограф Неля Гуменюк. Бібліотечні працівники ділилися досвідом популяризації правових знань. Учасникам семінару розданий пакет документів по охороні праці, пожежній безпеці та інформаційні  матеріали: «Субсидії по –новому», «Батькам про права дитини» та ін.








 

Немає коментарів:

Дописати коментар