понеділок, 14 грудня 2015 р.

      На виконання Указу президента від 10.11. 2006 року про відзначення щорічно 14 грудня «Дня  вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС» у читальному залі Городоцької районної бібліотеки відбулася година вшанування «ЧОРНОБИЛЬ – гіркий спомин і вічний біль”  за участю учасників ліквідації наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС.
        Вшанувати присутніх та відзначити грамотами прийшли заступник  голови з гуманітарних питань РДА   Бабин В. П. та заступник голови районної ради Райтаровський Р.Б. Ведучі- працівники бібліотеки  Марчук Н.П.,  Юрченко О.М. звернулися до присутніх словами вдячності та  поезією українських поетів.
      Перед учасниками заходу з концертними номерами виступили працівники Городоцького районного будинку культури, які виконали пісню «На Чорнобиль журавлі летіли» та учениця  5-А класу Городоцької гімназії Надвинична Юля виконала пісню «Моя Україна».
    Організовано книжкову виставку літератури  “Чорнобиль: трагедія, подвиг і пам'ять”. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять померлих ліквідаторів жахливої аварії.
      Померлим – вічна пам’ять, шана – живим.
     В цей день згадували Чорнобильську трагедію і молодші користувачі  Інтернет-центру, які протягом дня мали змогу  переглянути відеоролики «Чорнобиль: минуле і сучасність». Всі вони народилися та виросли після Чорнобильської катастрофи і знають про цю трагедію із розповіді батьків.
















Немає коментарів:

Дописати коментар