четвер, 25 вересня 2014 р.

Підтримаємо свою армію, врятуємо країну!



Десь там, далеко від нашого міста, справжні чоловіки захищають нашу Батьківщину.  Не шкодуючи свого життя, вони захищають нас з вами, наших дітей.



Благодійна акція з такою назвою відбулась днями в Інтернет-центрі Городоцької ЦРБ. В рамках акції було організовано збір коштів для допомоги для бійців, які захищають Україну від ворога на Донеччині та Луганщині.
До акції долучилося багато щедрих душею і серцем людей, працівників і читачів бібліотеки, громадських активістів, пенсіонерів, школярів. Хлопці та дівчата малювали синє небо, яскраве сонечко, квіти, птахів – все те, що боронять наші герої, без чого ми не зможемо жити. Всі діти з радістю приєднались до акції, малювали малюнки, писали листи. Найстарші до своїх малюнків приєднували слова підтримки військовим. Найменші ж малювали малюнки відбитками своїх долоньок.
     Сподіваюсь, наша акція допоможе підняти моральний дух українських солдатів на передовій, нагадає їм, що Україна пам’ятає, переживає і молиться за своїх захисників. І головне – їх люблять і знають усіі українці.







Немає коментарів:

Дописати коментар