четвер, 10 жовтня 2024 р.

Ще одна втрачена доля

 

Михайло Драй-Хмара — видатний український поет, літературознавець і перекладач, чия творчість залишила глибокий слід в українській літературі. 10 жовтня ми відзначаємо 135-річчя з дня його народження. Творчість письменника довгий час була під забороною, але зараз Драй-Хмара визнаний одним із класиків української літератури. Його внесок у розвиток української культури і пам'ять про нього є важливими для збереження національної спадщини. Городоцька центральна бібліотека пропонує вашій увазі літературну візитку «Ще одна втрачена доля»

середа, 9 жовтня 2024 р.

Світла пам’ять Герою – Дмитру Кодісову!

9 жовтня 2024 року виповнюється річниця з дня загибелі воїна-захисника України Дмитра Кодісова. Це річниця гіркої розлуки, жалю та світлої пам’яті. Словами важко загоїти у серці рідних болючу рану втрати. Смерть рідної людини – велике випробування. Ми низько схиляємо голови перед родиною нашого воїна. Нехай його жертва та відданість навічно залишаться у наших серцях.Вічний спочинок та світла пам’ять Герою – Дмитру Кодісову!



Світла пам’ять Герою – Віталію Костюку!

Дуже важко відпускати на небо близьких серцю людей.. Дуже важко змиритися з втратою найдорожчих… Ще важче змиритися жити без них. 9 жовтня 2024 року минає річниця від дня загибелі в боях за Україну Віталія Костюка. Назавжди він залишиться у наших серцях таким, як він був:доброзичливим,завжли усміхненим, чесним,відповідальним і дуже працьовитим, патріотом України. Щира, безмежна вдячність і низький уклін Вам, мамо Героя, за Сина! Розуміємо, що жодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує невимовний біль в серці, ні через рік, ні через десятки років. Нехай добрий спомин про Віталія назавжди залишиться у нашій пам’яті! Вічна пам’ять та слава Тобі, наш дорогий Герою!



пʼятниця, 4 жовтня 2024 р.

Світла пам’ять Герою – Олександру Сельському!

 Сьогодні, 4 жовтня 2024 року, минає друга річниця світлої пам’яті  з дня загибелі Героя-Захисника, нашого земляка Олександра Сельського. Але біль не вщухає. Обірвалося життя надзвичайної і світлої людини, воїна, який завжди був готовий пожертвувати собою. Щирий та життєрадісний, наполегливий та працьовитий - саме таким згадують всі, хто його знав.Світлий спомин про мужнього захисника України назавжди залишиться у наших серцях. Спочивай з миром! Герої не вмирають! Вони назавжди в нашій пам’яті! Низький уклін близьким та рідним воїна.



четвер, 3 жовтня 2024 р.

Світла пам’ять Герою – Павлу Дацю!

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна. Серце крається від жалю за всіх загиблих у цій кривавій війні.З жовтня 2024 року минає друга річниця загибелі мужнього Захисника України – Павла Даця, який ціною власного життя здійснив подвиг справжнього чоловіка, віддав своє життя за наше світле майбутнє.Навіки вічно його ім’я буде вписане в історію нашого краю, як воїна-Героя.Нехай душа Павла Даця знайде спокій у вічності.Низький уклін близьким та рідним воїна! https://www.facebook.com/crbgorodok/videos/1390068838618140







вівторок, 1 жовтня 2024 р.

Ювілей Городоцької ЦПБ (90 річчя)

30 вересня  Городоцька  Центральна публічна бібліотека відсвяткувала свій 90 – річний ювілей. 90 років – це не просто дата, це ціла історія. Свято – це завжди багато щирих,  вірних  друзів, це теплі слова вітань.