субота, 29 червня 2024 р.

Вічна пам’ять Герою – Івану Назарову

 30 червня 2024 року минає друга річниця з дня загибелі Героя України, мужнього воїна – Івана Назарова, який поклав своє життя, захищаючи нас та Батьківщину. Обірвалося життя справжнього Патріота, надзвичайної та світлої людини, Героя, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість та мужність у цій безжальній війні. Нехай його велика жертва та відданість вічно залишаються в наших серцях. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Героя. Низько схиляємо голови у скорботі. Розуміємо, що жодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує тугу в серці. З глибокою повагою ми завжди пам’ятатимемо нашого Захисника. Вічний спочинок і світла пам'ять Герою!



вівторок, 18 червня 2024 р.

Читання в лавандовому настрої

 Відкриття лавандового сезону-2024 відбулося 18 червня у Городку. Захід організований працівниками  Городоцької міської ради, культури та освіти. Зокрема Городоцька центральна бібліотека презентувала книжкові виставки: «Смакуй книжкове літо» та «Читання в лавандовому настрої».

четвер, 13 червня 2024 р.

Час читати українську класику

  Минає 13 червня 150 років з дня народження українського письменника, громадського діяча, визначного майстра психологічних новел Марка Черемшини. З цієї нагоди Городоцька ЦПБ щиро запрошує усіх зацікавлених на літературний екскурс  «Час читати українську класику», де ви глибше познайомитесь із особливостями художньої спадщини письменника.



понеділок, 10 червня 2024 р.

Василь Шкляр: з красою правди по життю

 

«Той, хто постане із праху, поведе за собою світ.

Вірю, що ця місія належить Україні».

                                                         (Василь Шкляр. Ключ)

Василь Шкляр - один із найвідоміших і найбільш читаних сучасних українських письменників. Кожен його роман стає бестселером, збурюючи широкий розголос серед читачів. Мелодика, краса рідної мови, неповторна манера письма, захоплюючі описи з перших сторінок не залишають читача байдужим. З нагоди  73 –ї  річниці з Дня народження письменника сучасної України Василя Шкляра  Городоцька ЦПБ  дарує нагоду ще ближче познайомитись з книгами та насолодитись творчістю митця. Пропонуємо Вашій увазі  переглянути літературне досьє « Василь Шкляр: з красою правди по життю». Книги чекають саме на Вас.



 

середа, 5 червня 2024 р.

Непочуті голоси українських дітей

 4 червня - Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії та День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Сьогодні ми згадуємо про кожну дитину – жертву російського терору і ніколи не пробачимо військовим злочинцям ті страждання, які вони завдали українському народу. У Городоцькій ЦПБ до цієї скорботної дати презентовано  виставку – пам’ять  «Непочуті голоси українських  дітей».