четвер, 21 квітня 2016 р.

Тридцять років тому 26 квітня 2016 року сталася жахлива трагедія на Чорнобильській АЕС. Проходять роки, а біль не вщухає, тривога не покидає людей. Ще довго ми будемо відчувати на собі наслідки трагедії, ще довго чутимемо її дзвони.
В Городоцькій ЦРБ відбулася година-спомин «Чорнобиль немає минулого часу» спільно із учнями 10 класу Городоцької гімназії (класний керівник Савченко Неля Василівна). Із захопленням учні слухали розповідь очевидця тих страшних подій, знану і шановану людину нашого району учасника ліквідації на ЧАЕС генерал-полковника Юрчука Леоніда Антоновича. Від імені Городоцької міської ради йому було вручено цінний подарунок.  
Бібліотекарі Марчук Н.П. та Юрченко О.М. ознайомили присутніх про факти Чорнобильської трагедії та участь жителів Городоччини в ліквідації цієї аварії. Доповненням заходу було представлено перегляд літератури «На Чорнобиль журавлі летіли» та виставку фотосвітлин наших земляків.
Учасники заходу пройнялися великим болем до загиблих жертв, вони знову говорили про наслідки цієї страшної катастрофи, проаналізували уроки трагедії і запалили свічку пам’яті та скорботи.







Немає коментарів:

Дописати коментар