вівторок, 23 січня 2018 р.

Патріотична година «Там де єдність, там і сила»

В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу.


До цієї значної події у Городоцькій районній бібліотеці проведено        патріотичну годину  «Там де єдність, там і сила» за участі учнів 10-11 класів ЗОШ з польською мовою навчання ,учасника АТО Безродного Олександра, представників від громадської приймальні народного депутата України Олександра Гереги та політичної партії «За конкретні справи».
 Розпочався захід з Гімну України.  Ведуча заходу Мерва О.І. розповіла присутнім  про становлення і розвиток українського національного державотворення, про Акт Злуки, який спирався на споконвічну мрію українського народу про незалежну, соборну, національну державу. Безродний Олександр, художник за фахом, не готувався до війни, та війна покликала його у ряди захисників своєї держави. Участь у бойових діях розпочав добровольцем  у вересні 2014 році, боєць 93 бригади, захисник Донецького аеропорту. Відвідувачі переглянули відеофільм:  «Злука. День соборності України».  Захід завершився флешмобом «Ми разом»






Немає коментарів:

Дописати коментар