середу, 15 березня 2017 р.

Чергове зібрання районної організації

Чергове зібрання районної організації
Всеукраїнського товариства політв’язнів,
репресованих та членів їх сімей.

Політичні в’язні, репресовані та члени їх сімей – особлива категорія людей, що постраждали внаслідок не продуманої, ворожої  та агресивної політики ХХ століття. Але історична правда завжди змітає тих, хто з корисливою  метою  перекроював хід подій на свій лад, заради задоволення своїх амбітних планів не рахуючись з жертвами.
 Городоцька центральна районна бібліотека плідно співпрацює з районною організацією Всеукраїнського товариства політв’язнів, репресованих та членів їх сімей.15 березня цього року в приміщенні ЦРБ проводилось чергове зібрання районної організації Всеукраїнського товариства політв’язнів, репресованих та членів їх сімей.
Перед аудиторією виступили: міський голова В.В.Підлісний, заступник головного лікаря ЦРЛ Л.М.Конюшко, представник ГО «За конкретні справи» - В.І.Накутній, керівник аптечної  установи комунальної власності – В.О.Іванова.
Виступаючі поінформували присутніх з перспективами розвитку нашого міста, про стан медичного обслуговування пільгової категорії населення, про забезпечення пільговиків ліками.
Із особливою  зацікавленістю було заслухано інформацію про діяльність народного депутата О.В.Гереги на Городоччині.




Немає коментарів:

Дописати коментар