неділю, 26 лютого 2017 р.

Зустріч з автором книги "На зламі епох" В.В.Скальським

Чергове засідання любительського об’єднання «…А ще не вечір» пройшло 26 лютого цього року. І присвячене воно було зустрічі із почесним громадянином м.Городок, автором книги «На зламі епох» Василем Володимировичем Скальським. Відрадно, що після презентації цієї книги, яка відбулась минулоріч в центральній районній бібліотеці, Городоцька ветеранська організація отримала чимало звернень – прохань про організацію ще однієї зустрічі з В.В. Скальським. Традиційно, така зустріч, мала б знову відбутись в приміщенні центральної районної бібліотеки, але всіх бажаючих прийняти участь читальна зала вмістити не змогла. Місцеве кафе із задоволенням прийняло на себе місію затишного місця проведення заходу. Чимало запитань було адресовано автору книги «На зламі епох». На всі В.В. Скальський відповів з притаманним йому гумором і доброзичливістю. Цікаві розповіді почули присутні від В.Ф. Ясніцького, В.О.Вахрушева, А.Л.Ковальського, Г.Б. Баренбойма, Г.О. Адамчук та інших. Ведучий заходу директор ЦРБ В. І. Бочарніков всім надав слово, щоб висловити глибоку вдячність, повагу і шану порядній людині, колишньому керівнику району В.В.Скальському.
Міський голова В.В.Підлісний та його заступник О.Т.Матвєйцева подарували авторові книги «На зламі епох» дарунок – картину, власноруч виготовлену вихованцями Городоцької дитячої художньої школи.
Не залишили нікого байдужим пісні у виконанні В.І.Москалюка та хору ветеранів «Червона калина».
Щиру вдячність отримав В.В.Скальський і від народного депутата України О.В. Гереги.
На завершення зустрічі голова ради ветеранів Городоччини Л.В.Воротна подякувала В.В.Скальському, всім присутнім за те велетенське тепло і спілкування, що вирувало у цій залі.
Міський голова В.В.Підлісний та його заступник О.Т.Матвєйцева подарували авторові книги «На зламі епох» дарунок – картину, власноруч виготовлену вихованцями Городоцької дитячої художньої школи.Не залишили нікого байдужим пісні у виконанні В.І.Москалюка та хору ветеранів «Червона калина». Щиру вдячність отримав В.В.Скальський і від народного депутата України О.В. Гереги.На завершення зустрічі голова ради ветеранів Городоччини Л.В.Воротна подякувала В.В.Скальському, всім присутнім за те велетенське тепло і спілкування, що вирувало у цій залі.




Немає коментарів:

Дописати коментар