пʼятницю, 13 травня 2016 р.

13 травня 2016 року на базі Городоцької ЦРБ відбулася творча лабораторія «Бібліотека: особливості національно-партріотичного виховання в умовах сьогодення». Відкрила творчу лабораторію директор Городоцької ЦРБ Федлюк В. А. доповіддю «Роль бібліотек у формуванні українського патріота в умовах cьогодення», в якій наголосила на розумінні, особливо в теперішній непростий час, та важливості місії і значення діяльності бібліотек у вихованні справжніх патріотів своєї держави. Працівники районної бібліотеки надали змістовні консультації: «Формування патріотичної свідомості у молоді в умовах сільської бібліотеки», «Форми і методи популяризації літератури з питань національно-патріотичного виховання», «Методика організації виставок національно-патріотичної спрямованості».
Бібліотекар  відділу обслуговування слайд презентацію «Краса людини-воїна в творах українських письменників і поетів». Бібліотекар-краєзнавець Марчук Яніна надала методичні поради «Історико-краєзнавча пошукова робота по збору матеріалів про односельчан – учасників АТО».

Під час творчої лабараторії відбувся круглий стіл на тему «Виховуємо громадянина – патріота України», де сільські бібліотекарі району ділилися напрацьованим досвідом популяризації національно-патріотичного виховання дітей та молоді.
 






Немає коментарів:

Дописати коментар