середу, 27 січня 2016 р.

             «Сам я родом з Подільського раю»... Під такою назвою у Городоцькій ЦРБ відбулось засідання літературної студії «Відродження», присвячене пам’яті педагога, поета Городоччини Ференса Григорія Григоровича.
Голова літ. студії  Марчук Н.П. виступила з такими словами «Поети не вмирають, вони живуть і будуть вічно жити в наших серцях, хоча його вже немає посеред нас, але він є тут, з своєю поезією, його присутність -  це присутність справжності і неповторності його світлого образу».
Бібліотекар чит. залу Юрченко О.М. розповіла біографію поета.
На засідання студії завітали колеги, друзі поета. Учасниками заходу були  учні 6 (10) класу гімназії (класний керівник Савченко Неля Василівна), які читали його вірші. 
Теплі слова про Григорія Григоровича, як про свого шкільного вчителя та колегу по роботі сказала Горобець Алла Сергіївна, завідуюча методичним кабінетом відділу освіту Городоцької райдержадміністрації.
Микола Васильович Думний, поет, член літературної студії, поділилася спогадами про творчі зустрічі з Григорієм Ференсом, читав вірші, які посвятив йому, розповів про свій особистий шлях у творчість і в такий спосіб вибудував свої поради/настанови для учнів. І ми всі  разом маємо продовжувати його традицію.










                                  

Немає коментарів:

Дописати коментар